ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود
سرخط خبرها

سردار اشتری: تلاش دشمنان برای تضعیف امنیت کشور ناکام می‌ماند| تلاش حداکثری پلیس برای تامین امنیت کسب‌و‌کار

  • کد خبر: ۱۲۸۶۵۶
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۰
سردار اشتری: تلاش دشمنان برای تضعیف امنیت کشور ناکام می‌ماند| تلاش حداکثری پلیس برای تامین امنیت کسب‌و‌کار
فرمانده کل انتظامی با اشاره به تلاش حداکثری پلیس برای تامین امنیت کسب و کار و فعالیت‌های اقتصادی گفت: بازاریان و فعالان اقتصادی همواره حامی و پشتیبان انقلاب اسلامی بوده و ما شاهد نقش آفرینی این عزیزان در مقاطع حساس و تاثیرگذار بوده‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست صمیمی مسئولان و متولیان اتاق اصناف کشور و اتحادیه‌های مهم و موثر با سردار حسین اشتری فرمانده کل انتظامی کشور در سالن فجر ستاد فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

سردار اشتری در این نشست صمیمانه اظهار داشت: بر روح بلند و ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و ارواح طیبه شهدای عزیز انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعان حرم و حریم نظم و امنیت کشور به ویژه سپهبد شهید "حاج قاسم سلیمانی"، همرزمانش و شهیدان انتظامی درود و رحمت می‌فرستیم و برای فرماندهی معظم کل قوا "مدظله العالی" آرزوی طول عمر توام با صحت و سلامتی روزافزون داریم.

وی با تبریک فرا رسیدن سالروز آغاز امامت و ولایت حضرت مهدی موعود (عج) و اعیاد پیش رو عنوان کرد: حضور در جمع محترم مسئولین و متولیان اتاق اصناف کشور و اتحادیه‌های موثر و بازاریان را مغتنم شمرده و به یکایک عزیزان خیرمقدم عرض می‌کنم.

فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به نقش بازاریان در برهه‌های حساس تاریخی عنوان کرد: نقش افرینی بازاریان و فعالان اقتصادی در ادوار مختلف بر کسی پوشیده نیست؛ این قشر شریف و محترم همواره حامی و پشتیبان  انقلاب اسلامی بوده و ما شاهد نقش آفرینی این عزیزان در پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، دوران دفاع مقدس و سایر مقاطع حساس و تاثیرگذار کشور بوده ایم.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به شعار سال مبنی بر " تولید، دانش بنیان و اشتغال زایی" مطرح کرد: متولیان اتاق اصناف کشور، بازاریان و فعالان اقتصادی نقش بی بدیلی در تحقق این شعار دارند و تاثیرگذاری این گروه در رونق کسب و کار و اقتصاد کشور بر کسی پوشیده نیست.

سردار اشتری با بیان اینکه در بستر امنیت هر موفقیت و دستاوردی حاصل می‌شود، تصریح کرد: بدون امنیت، علم آموزی، کسب و کار، تجارت، توسعه اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و ... محقق نمی‌شود؛ امنیت بسترساز تحقق هر آسایش و آرامشی است.

فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به تلاش حداکثری پلیس برای امنیت آفرینی در فضای کسب و کار و فعالیت‌های اقتصادی تاکید کرد: همه باید قدردان امنیت مطلوبی که به برکت لطف خداوند متعال، هدایت و رهنمود‌های داهیانه مقام معظم رهبری" مدظله العالی"، هوشیاری و اقتدار نیرو‌های مسلح و پشتیبانی مردم از نظام اسلامی و رهبری حاصل شده است باشیم.

وی یادآور شد: برای امنیت این مرز و بوم صد‌ها هزار نفر شهید و جانباز تقدیم شده است و همه باید حافظ امنیت باشیم و از امنیت مثال زدنی کشور صیانت کنیم.

این مقام ارشد انتظامی با مروری بر وقایع تاریخ انقلاب اسلامی ایران عنوان کرد: در طول عمر انقلاب، با تلاش جوانان نخبه و دلسوز شاهد هستیم که کشور در مسیر رشد و تعالی است و دشمن از این پیشرفت‌های ما عصبانی می‌باشد؛ بنابراین به دنبال این است که با تکیه بر توطئه و تهدیدات مختلف و نوین به ما آسیب بزند.

سردار اشتری با بیان اینکه امروز دشمنان به دنبال تضعیف امنیت کشور هستند، اما بدانند تلاش هایشان ناکام می‌ماند، مطرح کرد: نیرو‌های مسلح تا پای جان برای امنیت کشور ایستاده اند و برای صیانت از امنیت و آرامش مردم لحظه‌ای عقب نشینی نمی‌کنند.

وی با اشاره به شرفیابی مقام معظم رهبری " مدظله العالی" به دانشگاه تربیت افسری و پلیس امام حسن مجتبی (ع) مطرح کرد: بیانات سراسر نور و حکیمانه مقام معظم رهبری " مدظله العالی " برای همه ما برکت داشت و راهگشا، بسیار روحیه بخش و امیدآفرین بود.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور با بیان اینکه دشمن از ایران قوی می‌ترسد و به دنبال ایجاد ناامنی در کشور است، تصریح کرد: امروز ما به عنوان پلیس ایمانی، مکتبی، انقلابی و پیشرفته، جانمان را برای امنیت مردم می‌دهیم و حافظ ارزش‌ها هستیم.

وی خطاب به متولیان اتاق اصناف و اتحادیه‌های موثر و بازاریان عنوان کرد: شما عزیزان نقش آفرینان جبهه اقتصادی هستید و تلاش کنید که در این حوزه نیز شاهد موفقیت‌های روزافزون باشیم و ان شاء الله همکاری و تعاملات روزافزون مجموعه انتظامی کشور و اصناف و بازاریان باشیم.

گفتنی است، در این نشست صمیمانه، جمعی از متولیان اتاق اصناف کشور و بازاریان ضمن قدردانی از تلاش فرماندهی انتظامی کشور برای تامین امنیت کسب و کار‌ها عنوان کردند؛ قدردان نقش آفرینی پلیس در رونق کسب و کار و فعالیت اقتصادی می‌باشند.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->